Aanbod TrotZ

TrotZ biedt:

Remedial Teaching
Extra hulp met alle schoolvakken in het basisonderwijs. Na overleg ook RT of bijles van enkele vakken van het Voortgezet Onderwijs mogelijk.

Trainingen
In de praktijk heb ik gezien dat veel kinderen problemen ondervinden bij het rekenen en begrijpend lezen. Daar heb ik een “kant-en-klaar”pakket voor uitgewerkt. Behalve rekenen en begrijpend lezen biedt TrotZ ook een training Mindmappen.

Bikkeltrainingen
Superleuke en zinvolle weerbaarheidstrainingen om beter te leren opkomen voor jezelf. De trainingen zijn erop gericht in korte tijd zekerder van jezelf te worden en met meer zelfvertrouwen nieuwe situaties aan te pakken.

Overige diensten
Denk aan Rugzakbegeleiding op school, maar ook aan begeleiding thuis vanuit een PGB-budget, of bijvoorbeeld het leren van je muziekexamen (theorie en praktijk).

Klik op een van de bovenstaande links om direct op de desbetreffende pagina uit de komen.

Ik ben zelf niet bevoegd voor het afnemen van de hieronder genoemde onderzoeken, maar hiervoor kan ik je in contact brengen met Bert van Heeswijk en José Kupers. Zij zijn hiervoor wel bevoegd, en ik kan hen warm aanbevelen. Een evt. vervolgtraject kan wel bij TrotZ plaatsvinden.
– Intelligentieonderzoek
– Persoonlijkheidsonderzoek
– Dyslexie-, dyscalculie- en dysorthografie onderzoek
– Hoogbegaafdheidsonderzoek